K.V. de Maaskanters

vrijdag 27 april 2018

Dit is de startpagina van korfbalvereniging De Maaskanters uit Well-Ammerzoden. De Maaskanters is de enige korfbalvereniging in de Bommelerwaard. Ze is opgericht in 1980 door een aantal inwoners van Well. We zijn een kleine vereniging met leden uit Well en omgeving. Onze teams spelen competitie in de regio Oost-Nederland van de K.N.K.V. Onze clubkleuren zijn zwart/geel: gele shirts + sokken en zwarte broekjes/rokjes.WK Open 2015!

Het is weer zover, het WK open komt er weer aan. Geef jou en je team snel op. Nemen jullie die mooie wisselbeker mee? De datum is 13 juni, hou de site in de gaten voor meer nieuws!

 
Talentenjacht!

Vrijdagavond 27 maart 2015 is weer de jaarlijkse talentenjacht van korfbalvereniging de Maaskanters. Zoals elk jaar zal deze weer plaats vinden in het dorpshuis “Ons Huis”. Wij zijn ons al volop aan het voorbereiden, MAAR………………………………...

We zijn op zoek naar TALENT?!?!?!?!

Jongens, meisjes, jong of oud. Iedereen is welkom.

Dus ben je goed in playbacken, in acteren, in live zingen of iets anders, geef je dan snel op. Je kunt meedoen met een groep of alleen.

Lees meer...
 
Foto's Maaskanters 1 - HKC

Op 17 januari zijn er foto's gemaakt van de wedstrijd tussen Maaskanters 1 en HKC. Een verslag van deze wedstrijd kunt u hier terug lezen.


 
Schaatsen jeugd

Bekijk hier de foto's van het schaatsen.


 
Kerstm'etje

Het nieuwe m'etje van december 2014.

 
Surprise b-jeugd

Foto's van de surprises van onze b-jeugd 
Surprise e-jeugd

Leuke foto's van de surpriseavond van de e-jeugd!


 
Verslag bestuursvergadering 24-11

Hier zien jullie een kort verslag van de bestuursvergadering van 24 november.


Lees meer...
 
Kampioensfeestje E-jeugd

Onze E1 is kampioen geworden op het veld! Ze hebben hun kampioensfeestje gehouden in Heusden. Daar hebben ze een fotospeurtocht gedaan en aansluitend pannekoeken gegeten. En natuurlijk een ijsje!

Lees meer...
 
Pompoenen uithollen

In oktober is de e-jeugd creatief bezig geweest.


Lees meer...
 
E1 kampioen!

De E1 is kampioen geworden. Van harte gefelciteerd!


 
« Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende Einde »

Pagina 3 van 7