K.V. de Maaskanters

vrijdag 27 april 2018

Dit is de startpagina van korfbalvereniging De Maaskanters uit Well-Ammerzoden. De Maaskanters is de enige korfbalvereniging in de Bommelerwaard. Ze is opgericht in 1980 door een aantal inwoners van Well. We zijn een kleine vereniging met leden uit Well en omgeving. Onze teams spelen competitie in de regio Oost-Nederland van de K.N.K.V. Onze clubkleuren zijn zwart/geel: gele shirts + sokken en zwarte broekjes/rokjes.Foto's kampioenen D-team

Lees meer...
 
Trainingstijden zaal

Op woensdag 30 oktober gaat het zaalseizoen weer van start. Welpen, F, D, en B-team trainen in De Treffer te Ammerzoden. De senioren trainen in de gymzaal in Bruchem (Annekeshof 3). De trainingstijden zijn:

TeamDagTijdTrainer
welpen woensdag 17.30-18.30 Louise
F woensdag 17.30-18.30 Welke en Annemarij
D woensdag 18.30-19.30Marijn en Jochem
B woensdag 19.30-20.30 Ari-Jan
Senioren woensdag 20.00-21.00 Wim


 
B-team en D-team kampioen!

Het B-team en het D-team zijn allebei kampioen geworden dit najaar. Gefeliciteerd allemaal!

Bron: http://competitie.knkv.nl/competitie/club/

 
Nieuwe teamfoto's

Tijdens de sponsorbijeenkomst zijn er weer nieuwe teamfoto's gemaakt:

D-team


Lees meer...
 
Sponsorbijeenkomst zaterdag

Zoals jullie wellicht weten is zaterdag de sponsorbijeenkomst. Alle teams hebben een geheel nieuwe outfit, en die willen we graag presenteren. Alle leden worden om 15:30 verwacht, en uiteraard zijn ook alle ouders en belangstellenden van harte welkom. Vooral voor de shirtsponsors is het natuurlijk heel leuk als iedereen er is.

Aansluitend op de voorstelling van de teams, zullen de senioren hun eerste wedstrijd spelen. Ook daarvoor zijn u en jullie van harte uitgenodigd om het team aan te moedigen. De wedstrijd van het eerste begint om half 5.

Tot zaterdag!

 
Maaskanters op Facebook

Sinds kort is korfbal vereniging De Maaskanters lid geworden van Facebook. Dit niet als groep, maar als persoon, die je kan toevoegen. Ik hoop dat jullie allemaal bevriend willen worden met Korfbal Maaskanters, zoals de pagina heet. Rest mij niets anders dan jullie een hele fijne zomervakantie te wensen, beetje laat, maar goed, en tot over een tijdje op de training!

 
Kampioenswedstrijd Maaskanters 1
woensdag 29 mei 2013 18:59

Aanstaande zaterdag 1 juni kan Maaskanters 1 kampioen worden als ze weten te winnen van Synergo 8. Voor de supporters die de wedstrijd bij willen wonen: de finale begint om 15.30 en wordt gespeeld op het veld van Synergo: Loevenhoutsedijk 2,3552 XE  Utrecht. Update zaterdag 1-6-2013 22:45:
het is de Maaskanters 1 inderdaad gelukt om kampioen te worden. Van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!
Update zaterdag 1-6-2013 22:50: ook de F is kampioen geworden. Jullie natuurlijk ook van harte proficiat!
Update maandag 3-6-2013 19:00: wedstrijd verslag

Lees meer...
 
Maaskanters E1 2012

Sinds september heeft korfbalverenging de Maaskanters een nieuw E1 team. Het team bestaat uit 2 jongens en 4 meisjes. Het veldseizoen bestond uit zes wedstrijden. Het was spannend hoe ze het zouden doen. In twee trainingen moesten ze heel wat leren, bijvoorbeeld wat is aanvallen en wat is verdediging, ballen goed gooien en vangen natuurlijk. De wedstrijden duren 2x 20 minuten dus uithoudingsvermogen is ook van belang. Maar elke wedstrijd ging het weer een stukje beter. Het was jammer dat ze alle wedstrijden verloren op het veld, toch gingen ze elke week met veel plezier korfballen. Maar nu zijn ze twee maanden verder en de speltechniek gaat alleen maar vooruit en dat werd beloond met een winnende wedstrijd. De tweede zaal wedstrijd hebben ze gewonnen met 1-4. Je ziet, oefening baart kunst. Allemaal goed gedaan! Boaz heeft 3 doelpunten gemaakt en Stijn 1 doelpunt.

Onze korfbal helden Rianne, Lisa, Nienke, Rani, Boaz en Stijn.

Laatst aangepast op vrijdag 21 december 2012 07:17
 
Nieuw wedstrijdschema

Wedstrijdschema is beschikbaar voor binnencompetitie 2012/2013.

Laatst aangepast op donderdag 01 november 2012 20:14
 
B en D kampioen
woensdag 10 oktober 2012 19:52

De B en D jeugd teams zijn beiden kampioen geworden in hun groep. Van harte proficiat gewenst met dit sportieve succes!

Laatst aangepast op zaterdag 13 oktober 2012 10:41
Lees meer...
 
Ouders
dinsdag 28 augustus 2012 19:40

Helaas hebben wij nog niet voor alle teams een coach weten te vinden. Maar het is voor de kinderen belangrijk dat er iemand aan de lijn staat die ze aanmoedigd, ook al hebt u niet veel verstand van korfbal. ‘Goeie bal, of mooi gedaan jongens’ horen alle kinderen graag. Ook als het niet zo goed gaat: blijf ze aanmoedigen! Na afloop van elke wedstrijd wordt er een formulier ingevuld. Dit is voor de korfbal bond. Kijk er naar voor de wedstrijd begint. Als er onduidelijkheden zijn, dan biedt de scheidsrechter de helpende hand. In het boekje zit een telefoonlijst, waar ook mijn nummer bij staat. Hebt u nu al vragen, dan hoor ik het graag van u. Goede begeleiding toegewenst! Louise de Koning - Schinkel.

N.B. voor de ouders die meer willen weten over positief coachen, is deze site een aanrader: www.positiefcoachen.nl Bekijk het korte filmpje, dit is erg verhelderend.

Laatst aangepast op dinsdag 28 augustus 2012 20:18
Lees meer...
 
« Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende Einde »

Pagina 6 van 7